Wie ben ik


Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Diane de Greef en ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure. Mijn Pedicurepraktijk is gevestigd in het mooie dorp Harfsen. Ik ben getrouwd met Henk en moeder van 2 kinderen.

Naast het huis is de pedicurepraktijk gevestigd. Deze is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor rolstoelen. U hoeft bij mij geen trappen op en parkeren kunt u voor de deur.
Gaat u met het openbaar vervoer? Geen probleem want bushalte 56 stopt recht voor de deur.

SAMENWERKING:

Ik werk samen met 4 Podotherapie praktijken i.v.m. vergoeding diabeteszorg:

ERVARING:

Ik heb al ruim 30 jaar ervaring in de ouderenzorg, waarvan 15 jaar ervaring als pedicure. Uw voeten… uw fundament zijn mijn passie.  Mijn streven is om iedereen met pijnloze en probleemloze voeten weer de deur uit te laten gaan.

Heeft u reuma, diabetes of ouder wordende voeten dan bent u bij mij aan het goede adres. De meeste reumapatiënten krijgen een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor diabeten zijn de regels wat aangescherpt en hangt het af van het risico die uw voeten lopen hierdoor. Vraag ernaar bij mij of bij uw Praktijkondersteuner/podotherapeut.

Ik ben ook gespecialiseerd in het maken van ortheses (teen tussenstukjes) en nagelbeugels.

Onlangs (voorjaar 2017) ben ik ook in het bezit gekomen van het  diploma “Medisch pedicure”, dat betekent dat ik uw voeten mag behandelen als u een medische indicatie heeft.

Kom gerust eens langs.

Met vriendelijke voetjes,

Diane de Greef

Pedicurepraktijk Diane de Greef is aangesloten bij Brancheorganisatie ProVoet
Geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP) en bij het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB)

logo-provoet-en-krp-pedicure